Leuke singles ontmoeten in je eigen regio. Twintig dates uit de buurt op een avond ontmoeten is mogelijk. Speeddaten is de manier om op een avond veel singles te ontmoeten.

Al meer dan 10 jaar worden er speeddates georganiseerd in Nederland. In de loop der jaren is het steeds meer geaccepteerd als een goede manier om veel mensen te leren kennen in een relatief korte periode. Speeddating is bij vrouwen populairder dan bij mannen. De plaatsen voor de dames zijn dan ook eerder vol dan die voor de heren. De meeste speeddaters komen alleen naar deze avond, maar je kunt ook een single vriend of vriendin meenemen.

Hoe werkt het speeddaten?
Bekijk de agenda en schrijf je in op een speeddate bij jou in de buurt. Vaak is er een welkomstdrankje of drankjes en hapjes tijdens de avond. Je ontmoet tijdens een speeddate 20 of meer singles en hebt de kans om in 3 minuten per single te kijken of het klikt. Volop kans op een leuke date of misschien wel de man of vrouw van je dromen. Speeddaten is in ieder geval een leuke manier om op een avond veel singles te ontmoeten.

Liever niet meer alleen
Wel leuke dates, zonder ingeschreven te staan op talloze datingsites. Een speeddate avond maakt dat mogelijk. Speeddaten wordt op diverse plaatsen door heel Nederland georganiseeerd.

Speeddate organisaties
SpeedDatenSpeeddateavondFlitsDate
About Lovee-Matching SpeeddatenDating Oost