Een gezellige avond met leuke singles. Tijdens een speeddate zo’n 15 tot 20 singles ontmoeten in je eigen regio. Fastdaten, sneldaten of speeddaten is de manier om op een avond kennis te maken met leuke singles.

Al meer dan 10 jaar worden er speeddates georganiseerd in Nederland. In de loop der jaren is het steeds meer geaccepteerd als een goede manier om veel mensen te leren kennen in een relatief korte periode. Speeddating is bij vrouwen populairder dan bij mannen. De plaatsen voor de dames zijn dan ook eerder vol dan die voor de heren. De meeste speeddaters komen alleen naar deze avond, maar je kunt ook een single vriend of vriendin meenemen.

Hoe werkt het speeddaten?
Bekijk de agenda en schrijf je in op een speeddate bij jou in de buurt. Vaak is er een welkomstdrankje of drankjes en hapjes tijdens de avond. Je ontmoet tijdens een speeddate 20 of meer singles en hebt de kans om in 3 minuten per single te kijken of het klikt. Volop kans op een leuke date of misschien wel de man of vrouw van je dromen. Speeddaten is in ieder geval een leuke manier om op een avond veel singles te ontmoeten.

Speeddaten en single events
Wil je singles ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer, dan bieden een aantal datingsites ook leuke mogelijkheden. e-Matching Speeddaten biedt speeddaten aan als een mooie aanvulling op het online daten. Lexa en Ourtime organiseren single events avonden, borrels, workshops en andere activiteiten.

Leuke ontmoetingen
Wel leuke dates, zonder eindeloos swipen op talloze datingapps. Een speeddate avond maakt dat mogelijk. Speeddaten wordt op diverse plaatsen door heel Nederland georganiseerd.

Speeddate organisaties
SpeedDatenSpeeddateavondFlitsDate
About Lovee-Matching SpeeddatenDating Oost
DatingNightSearch4loveHopToDate

Provincies en Steden
Speeddaten wordt regelmatig georganiseerd in de volgende provincies en steden:

Groningen: Groningen.
Friesland: Leeuwarden.
Drenthe: Assen.

Overijssel: Enschede, Zwolle en Deventer.
Gelderland: Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem en Ruurlo.
Utrecht: Amersfoort en Utrecht.

Noord-Holland: Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Hilversum.
Zuid-Holland: Den Haag, Leiden en Rotterdam.
Zeeland: Goes.

Noord-Brabant: Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.
Limburg: Maastricht.