Senior Dating – Daten voor 50 Plussers
De afgelopen jaren is de groep alleenstaande 50-plussers sterk gegroeid. Inmiddels zijn er rond de 1,6 miljoen single 50-plussers. Veel senioren hebben behoefte aan warmte en gezelligheid. Een relatief groot deel van de single 50 plussers is gescheiden of heeft geen langdurige relatie gehad.

Gelukkig zijn er datingsites, zoals 50plusMatch, SeniorenGeluk, Ourtime, 50Liefde, VijftigPlusDating, 60dating en Be2, die specifiek op deze doelgroep zijn gericht. Steeds meer 50-plussers vinden een nieuwe liefde online.

Senioren en hoger opgeleiden

Je kunt bij de datingsites voor senioren aangeven of je een man of vrouw zoekt die al dan niet heeft gestudeerd. Senioren met een hogere opleiding kunnen ook kiezen voor e-Matching, Parship, EliteDating en Match4me. Deze datingsites zijn specifiek voor mensen met een goede opleiding.

Tip:

Schrijf je vrijblijvend gratis in op een aantal Datingsites. Zo kun je zelf ervaren welke Datingsite het beste bij je past.

Is het internetdaten wel wat voor de 50-plusser?

Als je 40 of 50 bent betekent dat niet dat je te oud bent om te daten of voor een romantische relatie. Vaak is deze doelgroep geduldiger en begripvoller dan de jongeren en is de kans van slagen daarom juist groter bij het vinden van een leuke man of vrouw.
De meeste leden van de 40, 50 en 55 plus dating sites zijn gescheiden, weduwe of weduwnaar. Een klein deel is single. Het zijn in ieder geval allemaal mensen die weten wat ze willen.

Relatiebemiddeling

Schakel je liever een professional in om voor jou de juiste partner te zoeken? Dan is er 40PlusRelatie voor persoonlijke dating voor singles vanaf 40 jaar. 40PlusRelatie werkt exclusief voor 40 en 50 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

60PlusRelatie is er voor 60 en 70 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

40PlusRelatie - De eerste stap naar een nieuwe partner